Værdier for Tranen – Den Private Pasningsordning.

At komme ud i naturen hver dag værdsætter jeg højt. Oplevelsen af at nyde børnene der går på opdagelse, er nysgerrige og udvikler sig motorisk og sanseligt er så livsbekræftende.

Jyllinge har en fantastisk natur som vi kan nyde. Vi bruger de forskellige legepladser, Tager ned til vandet, i vores egen have eller andre børnepassers haver. Når vi tager på udflugter til f.eks. Zoologisk have, bondegårde, skoven, naturlegepladser, børneteater køre vi i bil, hvor jeg selvfølgelig har forældrenes skriftlige tilladelse.

Vi kommer til at synge og bevæge os rigtig meget og i vinter halvåret går vi til rytmik sammen med de andre børnepassere. Her skal vi med udgangspunkt i barnets niveau lege og udvikle os motorisk, sprogligt og socialt.

Jeg ønsker at skabe en tryg og forudsigelig hverdag, fyldt med varme, nærvær, omsorg, hvor hvert enkelte barn bliver mødt netop der, hvor barnet er ud fra barnets behov.

Et samarbejde med Jer som forældre er alfa omega for mig, dette giver både Jer og mig de bedste betingelser for at følge barnets trivsel og udvikling.