Hvorfor privat pasningsordning.

Fordi forældre har ret til selv at vælge den pasningsordning, der passer til Jeres ønsker, behov og værdier.

Med privat pasningsordning kan i booke Jeres pasningsplads i god tid, så I kan nyde barslen uden bekymring om, I nu kan få den ønskede plads til den rette dato.

  1. I har stor indflydelse på Jeres barns dagligdag.
  2. I mange kommuner landet over findes der mange private børnepassere. Ordningen er formentlig en succes fordi forældrene mener at kvaliteten og fleksibiliteten i en privat pasningsordning er langt større end i en kommunal dagplejeordning. Derudover er det ofte billigere og I for meget mere for pengene end i den kommunale dagpleje.
  3. Den private pasningsordning bliver IKKE ramt af kommunale besparelser, nedskæringer mm. og kan IKKE fyres af kommunen, kun forældrene.
  4. Som privat børnepasser har jeg kun mit arbejde så længe jeg har tilfredse forældre og glade børn, så jeg er afhængig af at gøre mit arbejde godt. Et dårligt ry kan på kort tid ødelægge meget, så ingen børn intet arbejde, så enkelt er det :0)
  5. Jeg er altid super lydhør over for forældrenes ønsker og behov. Derudover værdsætter jeg samarbejdet med jer forældre meget højt.
  6. På Facebook har jeg oprettet en lukket gruppe ”Tranen – Den Private Pasningsordning” Her lægger jeg jævnligt billeder og beskrivelser ind af børnene og deres hverdag. På den måde kan I sidde på arbejdet og følge med i jeres barns dagligdag.